KOLDTBORD MENY 1
Oksekarbonade m/stekt løk
Marinert kyllingfilet
ovnsbakte poteter
Roastbiff m/remulade
Reker m/sitron og majones
Røykelaks m/eggerøre
Spekematfat med spekeskinke, fenalår & morrpølse
Brie med fikenkompott & kjeks
Frisk salat m/rømmedressing
Foccacia & Aioli
Tysk potetsalat
466 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter
Minimumsbestilling: 10 kuverter
KOLDTBORD MENY 2
Oksekarbonade m/stekt løk
Marineret kyllingfilet
Ovnsbakte poteter
Roastbiff m/remulade
Spekematfat med spekeskinke, fenalår & morrpølse
Bakt laks m/pepperrotkrem & agurksalat
Røkelaks m/eggerøre
Skagenrøre med reker og krepshaler
Ostefat med fikenkompott & kjeks
Tomatsalat m/fetaost og oliven
Tysk potetsalat
Nyste kt foccacia & Aioli
558 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter
Minimumsbestilling: 10 kuverter
KONFIRMANTENS VALG
Pizza
Spareribs m/maiskolber
BBQ-marinerte kyllingklubber m/coleslawsalat
Oksekarbonader m/stekt løk
Ovnsbakte poteter
Frisk salat
Chili & hvitløks marinert scampi
Spekeskinke med asparges og melon
Nachos m/salsa og rømme
Tysk potetsalat
Foccacia & Aioli
493 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter
Minimumsbestilling: 10 kuverter
Tapas Large
Varme retter
Varme retter
BBQ marinert kyllinglår
Mini Burger med rødløk kompott
Marinert scampi på spyd
Tapas pølser med oliven,løk
Urtebakte poteter
Kalde retter
Italienske spekeskinke med parmesan og ruccola
Buffalo mozzarella salat med tomat,oliven,løk
Stekt nudler med pang pang dressing
Marinert asparges
Aiolimarinert potetsalat
Manchego med fikenkompott
Soya,hvitløk marinert sopp
Marinert artisjokker
Chilimarinert oliven
Hjemmelaget focaccia
Tzatziki dip og Hummus
515 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter
Minimumsbestilling: 10 kuverter
Har dere andre ønsker, er det bare å spørre vi lager det meste
Informasjon om Bruket
Lokalleie er 6600 kr ink vask/kokk/servitør og kaffe til kakene (Kunden rydder det de har pyntet med ).
Mat og drikke står Bruket (Wolds Catering) for .
Barn under 4 år spiser gratis
Barn 5-12 år er halv pris
Medbrakte kaker er lov , men(Bruket) Wolds AS står ikke ansvarlig for kakene, allergener må merkes fra kunden
Hvis mulig kan kunden pynte dagen før selskapet , kunden har med pynt selv.
Antall gjester vi kan ta er 45-50 peroner
Siste gjest må ut kl 02.00 hvis ikke annet er bestemt av FHI
Vi følger FHI sine retningslinjer angående smittevern
Bestilling
Vær tidlig ute så er du sikret at vi kan håndtere deres selskap på en ryddig og fin måte. Endringer i
antall det er bestilt for kan gjøres inntil 5 arbeidsdager tidligere. Ved avbestilling senere enn tre
dager før selskapsdato blir man fakturert fullt ut.
Rett til prisendringer på våre menyer forbeholdes.
Priser
Alle priser er oppgitt inkl. mva dersom ikke annet er oppgitt.
Vi forbeholder oss retten til endringer i
prisene ved spesielle bestillinger, eller ved prisendringer hos våre underleverandører.
De avtalte priser er de priser som følger av bekreftelsen.
Betaling
Faktura sendes til kunden med 10 dagers betalingsfrist hvis ikke annet er avtalt.