KOLDTBORD MENY 1

Oksekarbonade m/stekt løk

Marinert kyllingfilet

ovnsbakte poteter

Roastbiff m/remulade

Reker m/sitron og majones

Røykelaks m/eggerøre

Spekematfat med spekeskinke, fenalår & morrpølse

Brie med fikenkompott & kjeks

Frisk salat m/rømmedressing

Foccacia & Aioli

Tysk potetsalat

424 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter

KOLDTBORD MENY 2

Oksekarbonade m/stekt løk

Marineret kyllingfilet

Ovnsbakte poteter

Roastbiff m/remulade

Spekematfat med spekeskinke, fenalår & morrpølse

Bakt laks m/pepperrotkrem & agurksalat

Røkelaks m/eggerøre

Skagenrøre med reker og krepshaler

Ostefat med fikenkompott & kjeks

Tomatsalat m/fetaost og oliven

Tysk potetsalat

Nyste kt foccacia & Aioli

507 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter

KONFIRMANTENS VALG

Pizza

Spareribs m/maiskolber

BBQ-marinerte kyllingklubber m/coleslawsalat

Oksekarbonader m/stekt løk

Ovnsbakte poteter

Frisk salat

Chili & hvitløks marinert scampi

Spekeskinke med asparges og melon

Nachos m/salsa og rømme

Tysk potetsalat

Foccacia & Aioli

448 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter

Tapas Large
Varme retter

BBQ marinert kyllinglår

Mini Burger med rødløk kompott

Marinert scampi på spyd

Tapas pølser med oliven,løk

Urtebakte poteter

Kalde retter

Italienske spekeskinke med parmesan og ruccola

Buffalo mozzarella salat med tomat,oliven,løk

Stekt nudler med pang pang dressing

Marinert asparges

Aiolimarinert potetsalat

Manchego med fikenkompott

Soya,hvitløk marinert sopp

Marinert artisjokker

Chilimarinert oliven

Hjemmelaget focaccia

Tzatziki dip og Hummus

468 kr pr.pers –
Minimumsbestilling: 10 kuverter

Har dere andre ønsker, er det bare å spørre vi lager det meste

Informasjon om Bruket

Lokalleie er 6000 kr ink vask/kokk/servitør og kaffe til kakene (Kunden rydder det de har pyntet med ).

Mat og drikke står Bruket (Wolds Catering) for .

Barn under 4 år spiser gratis

Barn 5-12 år er halv pris

Medbrakte kaker er lov , men(Bruket) Wolds AS står ikke ansvarlig for kakene, allergener må merkes fra kunden

Hvis mulig kan kunden pynte dagen før selskapet , kunden har med pynt selv.

Antall gjester vi kan ta er 45-50 peroner

Siste gjest må ut kl 02.00 hvis ikke annet er bestemt av FHI

Vi følger FHI sine retningslinjer angående smittevern

Bestilling

Vær tidlig ute så er du sikret at vi kan håndtere deres selskap på en ryddig og fin måte. Endringer i

antall det er bestilt for kan gjøres inntil 5 arbeidsdager tidligere. Ved avbestilling senere enn tre

dager før selskapsdato blir man fakturert fullt ut.

Rett til prisendringer på våre menyer forbeholdes.

Priser

Alle priser er oppgitt inkl. mva dersom ikke annet er oppgitt.

Vi forbeholder oss retten til endringer i

prisene ved spesielle bestillinger, eller ved prisendringer hos våre underleverandører.

De avtalte priser er de priser som følger av bekreftelsen.

Betaling

Faktura sendes til kunden med 10 dagers betalingsfrist hvis ikke annet er avtalt.

Kontaktskjema